Поддршка

Ако досега не сте користеле ULTIMA®, а би сакале да дознаете одредени поединости погледнете го делот на "Прашања и одговори" за да добиете одговор. Можете да нѐ контактирате преку контакт формата за да ве побара специјалист за ULTIMA® кој ќе ви помогне да ја донесете вистинската одлука за вашата компанија. 

 

Делот "Поддршка за регистрирани корисници" обезбедува богата билблиотека на упатства и видео материјали кои ќе го олеснат вашето работење [само за корисници на ULTIMA®].