ULTIMA во медиумите
19.12.2011

ГОЛЕМ УСПЕХ НА ДУНА КОМПЈУТЕРИ СО СОФТВЕРОТ ЗА IPAD, Капитал

19.12.2011

iUltima – македонска апликација за големи компании, Телефони

14.12.2011

„Дуна Компјутери“ го претстави првиот македонски софтвер за iPad – iUltima - АЛАТКА ЗА ПОНУДА НА ТОЧНИ И НАВРЕМЕНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА СОПСТВЕНИТЕ КОРИСНИЦИ, Стопанска комора на Македонија

13.12.2011

Дуна Компјутери ја претстави iUltima за iPad, www.it.com.mk

16.11.2011

ПРВА ВЕРЗИЈА НА ERP СОФТВЕРОТ IULTIMA ЗА IPAD ОД ДУНА КОМПЈУТЕРИ, Капитал

15.11.2011

„Дуна“ го претстави првиот македонски ERP софтвер за ајпад, Многоо

15.11.2011

iUltima алатка за размена на податоци на вработените и компанијата, Вечер

12.06.2010

Дуна компјутери“ го претстави „Ултима“, Нова Македонија