ULTIMA® Блог
Деловен софтвер од 699 ден.

Новиот начин на лиценцирање на ULTIMA® пакетите овозможува да се плаќа месечен наем за лиценца. На тој начин, во зависност од потребите на компанијата може да се користи една или повеќе лиценци кои пак може да се комбинираат од различните пакети ULTIMA® Basic, Standard или Professional. 

Цените за лиценца започнуваат од 699,00 денари месечно со вклучено одржување и техничка поддршка. 

Побарајте понуда од специјалист за ULTIMA®

Ознаки:

Коментари
* Име:

* Презиме:

* e-Мail:

*

« Назад кон сите постови