ULTIMA® Блог
Добредојдовте на новата страна за ULTIMA®

Оваа страна ја направиваме за да понудиме многу информации за деловниот софтвер ULTIMA®, да покажеме како и каде успешно е имплементиран и се користи, како и да понудиме бројни ресурси за нашите ценети корисници. 

Со 20-годишно искуство и експертиза во развивање на деловен софтвер, можеме со сигурност да кажеме дека имаме решение за секоја мала, средна или голема компанија. ULTIMA® ги интегрира сите бизнис-функции во еден систем за да понуди точни и сеопфатни информации во секој момент од работењето на секоја компанија и тоа независно од локацијата или времето. Бидејќи нашата понуда вклучува различни пакети и решенија, специјалистите за ULTIMA® се секогаш подготвени да ви помогнат при изборот на вистинскиот производ за вас. Воедно, можете да ја одберете индустријата во која делувате, па оттаму да проверите кои производи ги препорачуваме. 

За сите прашања и консултации, тимот на Дуна ви стои на располагање!

Ознаки:

Коментари
* Име:

* Презиме:

* e-Мail:

*

« Назад кон сите постови