• Контрола
    на слајдерот

  • ULTIMA® Enterprise

    Моќен софтвер за моќна компанија

  • iULTIMA®

    Мобилност во работата, извонредна услуга и точни и навремени информации за корисниците.

Препораки од корисници на ULTIMA®

Нашите корисници знаат дека технологијата е клучна за секој лидер на пазарот. Таа им помага да остварат целосна трансформација и напредок на компанијата. Прочитајте дел од успешните приказни на задоволните корисници од различни индустрии чии што технолошки напредок е резултат на ULTIMA®.

Прочитај повеќе...

11.07.2014

Како до неповратни средства за деловен софтвер ULTIMA?

Дуна ја збогатува својата понуда со нови и бесплатни консултантски услуги за финансирање на набавката на софтвер.

14.05.2013

Деловен софтвер од 699 ден.

Нов начин на лиценцирање со месечен надомест

ULTIMA® Производи

Погледнете ги нашите производи ULTIMA® и изберете го вистинскиот за вас.
Ние ќе ви помогнеме да ја достигнете визијата за вашата компанија. Промената започнува тука и сега.